Henriettevej 9, 2. 4., 2920 Charlottenlund

Fantastisk tre værelses lejlighed øverst i ejendommen med pragtfuld ca. 30 m2 tagterrasse

Området:
Henriettevej er en ca. 500 meter lang villavej i Charlottenlund, der løber fra Ordrupvej i øst til Ørnekulsvej i vest. Mod nordøst ligger Ordrup Kirkegård, der med sine mange grønne træer og smukke beplantning sikrer en skøn udsigt. Her er kort afstand til indkøb på Ordrupvej og gå-ture er her masser af, da såvel Christiansholms Mose, som Ordrup Krat, Ellemosen og Dyrehaven er nær ved beliggende. Også institutioner og offentlig transport er let tilgængelige.

Lejligheden:
Lejligheden er beliggende i vel vedligeholdt hovedejendom, der er opført i 1968 og tilbygget i 1985. Hovedejendommen er tegnet af arkitekt Mogens Black-Petersen og blev i sin tid præmieret af Gentofte Kommune. Ejendommen er vurderet bevaringsværdig i kategori 4 i Kulturarvsstyrelsens SAVE arkiv.

Lejligheden er beliggendeøverst i ejendommen. Etagen nås via trapper og svalegang - og fra lejligheden er der en vid udsigt: Mod øst ud over Ordrup Kirkegård og mod syd/vest ser man ud over Charlottenlunds villakvarter. Lejligheden er opført i 2 etager og har en god planløsning. Køkkenet og gangen er slået sammen, så der er et stort og lyst åbent køkken. Der er indbyggede skabe i gangarealet mod badeværelset. Badeværelset er rummeligt og har brusebad, toilet og vaskemaskine. Der er desuden stor stue med plads til såvel spise- som stueafdeling, ligesom der er trappe til lejlighedens øverste etage. Her er der reposværelse med udgang til en ca. 30 m2 stor tagterrasse med den mest vidunderlige udsigt over villakvarteret. Om sommeren er der sol på terrassen hele dagen. Der er yderligere et værelse også med udgang til tagterrassen. De to værelser er adskilt af smart skydedørsarrangement i glas, hvor man også finder indbyggede skabe i samme stil.

Ejerforeningen er veldrevet og der er brugsret til kælderrum.