Egelundsvej 10, Strøby Egede, 4600 Køge

Perfekt familievilla på attraktiv adresse i Strøby Egede

Området:

Strøby Egede ligger i Køge Bugt omgivet af strand, skov og ådal. Området favner bredt med den smukke kystlinje, idyllisk lysbådehavn og kulturelle tilbud. Der er gode indkøbsmuligheder og spisesteder i området og Køge bymidte er blot 8 km mod nord. Der er en meget fin badestrand og Tryggevælde Å løber bag byen og udmunder i Køge Bugt. Du finder også Solgårdsparken og Pram-Skov i umiddelbar nærhed af Egelundsvej, men også Vallø Slot og de store Skove ligger tæt på ejendommen. Er du til golf, så finder du såvel Køge som Herfølge Golfklub inden for en radius af 9 km. Gåture er der mange af, men blot 10 km borte finder du Stevns Klint og dets smukke landskab med kridtklinter, der rager mere end 40 meter op fra kysten. Lige ved Egelundsvej finder du busholdeplads, der tager dig ind til Køge eller hvor du nu bevæger dig hen. Der er også stiforbindelse til Strøbyskolen, så børnene kan komme sikkert i skole.


Ejendommen:

Villaen er opført i et plan i 1968 på en 761 m2 stor og solrig grund. Ejendommen er trukket ind på grunden, så du har en fin indkørsel og forhave med bede og morgensolsterrasse. Sælger har løbende vedligeholdt ejendommen, så den fremstår pæn og opdateret. Villaen indeholder: Der er vindfang med garderobe, stor trappehall, hvor der er trappe til såvel forskudt etage samt underetage/kælder. Der er et pænt lyst Svanekøkken, hvorfra der er adgang til lille spisestue med åbent forløb til stue med brændeovn. Fra spisestuen er der udgang til en udestue, som blev renoveret i 2013, så den i dag fremstår med pæne klinker og opdateret træværk. Fra havestuen er der udgang til terrasse og den sydvendte have.

Trappen til forskudt etage fører til repos med garderobeplads, stort værelse, separat toilet, badeværelse med kar og brus, samt endnu et stort værelse. Kælderen kan blive en super teenageafdeling og indeholder: Hall med kitchenette og skabsplads, samt udgang til stor indbygget garage/udhus, gæstebadeværelse med brus, stort værelseslignede rum med godt lysindfald og skabe, endnu et stort værelse med lille fyrrum, samt krybekælder.

Der er tale om en velvedligeholdt ejendom beliggende på en meget attraktiv adresse.