Dronningemarken 18, 2820 Gentofte

Sjældent udbudt familievilla på bedste adresse i Gentofte med god planløsning og smuk opplantet grund

Området:

Som en sidevej til Parkovsvej bevæger Dronningemarken sig ned imod Tagesmindevej og her finder du udstykninger og bevaringsværdige ejendomme tegnet af landets dengang dygtige arkitekter. Her er ganske kort til Bernstorffsparken og indkøb på Gentoftegade, men også busser og toget kan nås på ganske kort tid. Kildeskovshallen, ridning, sportsfaciliteter og skoler er også nær ved beliggende.


Ejendommen:

Dronningemarken er en børnevenlig vej og består af ejendomme, der typisk er opført i 1930'erne i tidstypiske materialer. Ejendommen her er et velproportioneret pragteksemplar fra 1936 tegnet af arkitekt Helweg-Møller. Villaen fremstår næsten anonymt med sin enkle facade og tilbagetrukket fra vejen, hvor den besøgende bevæger sig nogle trin op til hoveddøren og ankomsten. Her er grundmuret gavl og tagudhæng med synlige spær. Der er tegltag og retkantede vinduer.

Der er en charmerende forhave med morgensol og adgang til rosenhaven. Villaen indeholder: Entré med garderobe og gæstetoilet, stor forstue med dobbelte glasdøre til rosenhaven. Forstuen fungerer også som trappehall og fordelingsentré. Der er en meget stor opholdsstue med karnapvindue, pejs, indbyggede reoler og dobbelte døre mod syd til stor terrasse og haven. En del af terrassen er glasoverdækket, en del kan skærmes ved hjælp af markisen. Der er en pragtfuld opvokset have med et stort græstæppe, store rhododendroner, bassin og blomsterbede. Fra opholdsstuen er der bred åbning til stor spisestue med fantastisk vinduesparti mod øst. Der er et stort, arkitekttegnet, men dog ældre snedkerkøkken med udgang til forhaven. Førstesalens repos kommer man til via et flot buet trappeforløb. Her er ikke mindre end 4 store børneværelser med indbyggede skabe og et rigeligt lysindfald. Der er børnebadeværelse med brus. Der er desuden stor forældreafdeling med skabsafdeling, badeværelse med brus og karbad, samt stort soveværelse med udgang til altan mod syd. Kælderen indeholder kælderhall, viktualiekælder, imponerende slyngelstue, gang til meget højloftet fyrkælder, samt imponerende stor vaskekælder med indbyggede skabe og udgang til forhaven.

Der er desuden garage samt udhus.