Ordrupvej 61D, 2. th., 2920 Charlottenlund

Stor liebhaverbetonet lejlighed med bedste beliggenhed på Ordrupvej - stor altan - og principiel godkendelse til endnu en stor altan

Området:

Handelsstrøget Ordrupvej er en af Gentofte Kommunes ældste veje og løber fra Femvejen til Hvidørevej. Ordrupvej er et af Gentofte Kommunes bedste indkøbssteder med supermarkeder, dagligvareforretninger, detailhandel m.v., ligesom der efterhånden også er dukket et væld af restauranter og take-away steder op. Ønsker man forbindelse til København, så er der ganske få hundrede meter til Ordrup Station - der er reelt set ikke mere end 15 - 20 minutter fra lejligheden til Nørreport Station. Du finder også institutioner og busforbindelser på Ordrupvej. Men også de grønne områder, Dyrehaven, Bernstorffsparken, Charlottenlund Skov, samt Ordrup Krat kan nås til fods, ligesom Øresund, Charlottenlund Fort og Bellevue Strandbad er nærved beliggende.


Hovedejendommen:

Ejendommen, der rummer lejlighederne og Ejerforeningen Ordrupvej 61 D + E, er opført i 1985. Lejligheden her er placeret på 2. sal i meget centralt beliggende hovedejendom. Ejendommen, der tilses af vicevært, huser en velfungerende ejerforening, som bliver administreret af professionel administrator, Revisam. Til ejendommen hører grønt fællesareal og baghave. Der er indkørsel til parkering bag ejendommen. Her er der brugsret til egen carport.


Lejligheden:

Lejligheden nås via fint indgangsparti med trappe til hoveddøren. Lejligheden indeholder: Entré med garderobeskab, flot badeværelse med brus og kar samt værelse med indbyggede skabe. Fra entréen kommer man ind i et meget stort spisekøkken med flotte elementer, bordplade og armaturer. Rummet har et meget flot lysindfald og ligger forskudt til lille hems og den store stue, som ligger 8 trin nede. Stuen er ganske usædvanlig med imponerende loftshøjde, gaspejs og stort glasparti til stor altan mod Ordrupvej. Der er søgt om og givet principiel godkendelse til etablering af endnu en altan - mod sydvest. Stemningen mellem det store spisekøkken og stuen er svær at beskrive, men skal helt klart opleves. Der er endnu et værelse med indbyggede skabe. Der er gode fælles faciliteter som affaldsskakt, kælderrum, cykelkælder, samt fælles vaske/tørrerum. En sjældent udbudt lejlighed, som er særdeles velegnet til senioren, der skal fraflytte den store villa eller den lille familie med behov for større lejlighed.