Høstvej 30, 2920 Charlottenlund

Charmerende familievilla i Årstidskvarteret i Charlottenlund

Området:

Høstvej er en ca. 400 meter lang villavej, der forbinder Enighedsvej i nord med L. E. Bruuns Vej i syd. Her er kort til gåture i Bernstorffsparken og ca 800 meter til indkøb på Jægersborg Allé. Du finder let busforbindelser på Bernstorffsvej og togforbindelser fra Charlottenlund Station. Området omkring Høstvej er præget af flotte, charmerende og klassiske villaer med et forholdsvis ensartet villa-område med en bebyggelse i 1½ og 2 etager.

Ejendommen:

Huset er opført i 1928 og er beliggende højt og ugeneret på den 667 m2 store grund. Der er fra vejen et charmerende trappeforløb til ejendommens forhave, hvor man møder ejendommens smukke indgangsfacade. Villaen er opført i stilarten bedre byggeskik med valmtag, retkantede vinduer, tagkviste og fin symmetri. Haven er udlagt som græsplæne og med flot beplantning. Der er en dejlig terrasse mod syd, hvor man har sol fra morgen til aften.
Villaen har mange fine oprindelige detaljer som plankegulve, stukkatur og fyldningsdøre. Nuværende ejere har beboet ejendommen siden 1971, hvor man renoverede taget og fornyede facadepuds. Ejendommen indeholder: Trappehall med garderobe og fin svungen trappe til førstesalen, herreværelse, badeværelse med kar, mindre spisekøkken med nedgang til kælder, smuk spisestue med dejligt lysindfald og dobbelte glasdøre til stor opholdsstue med udgang til terrassen. Førstesalen indeholder repos samt tre gode værelser, hvoraf de to har udgang til mindre altaner. Kælderen har en god loftshøjde og indeholder kælderhall med udgang til haven, viktualierum, vaske-/fyrrekælder med brusebad, gæstetoilet, samt depot. Der er ældre garage tilhørende huset, samt to udhuse.