Gyldenlundsvej 36, 2920 Charlottenlund

Charmerende villa i Charlottenlund til istandsættelse

Området:

Ejendommen er centralt placeret i Charlottenlund mellem Charlottenlund Skov,Øresund og indkøbsstrøgene på Jægersborg Allé og Ordrupvej. Der er få minutters cykelafstand til Skovshoved Havn og badestrand ved Bellevue. Der er tæt til nærområdets skoler og institutioner.


Ejendommen:

Villaen er opført i 1926 i stilen Bedre Byggeskik. Denne stilart tog udgangspunkt i god dansk byggeskik og formålet var, at forbedre den danske bygningskultur. Hensigten var at tegne enkle huse med håndværkmæssigt gode løsninger. Typisk er der tale om et symmetrisk hus i halvanden etage i mursten og med røde tegl. Denne villa er tegnet af arkitekt Jørgen Otbo, der også har tegnet Næstved Rådhus. Ejendommen fremstår med tidstypiske detaljer som indgangspartiet, stukkatur, plankegulve og fyldningsdøre. Ejendommen er i dag opdelt i to ideelle anparter, men sælges samlet. Villaen er beliggende i bunden af aflang kuperet grund på 807 m2 med parkering på grunden og indkørsel fra Gyldenlundsvej.

Villaen indeholder: Trappeopgang, der løber fra kælder til 2. sal. Stueetagen indeholder: Entré, opholdsstue med brændeovn, udgang til terrasse og haven, bred åbning til spisestue, værelse samt badeværelse med brus og varme i gulv (el), samt ældre køkken. 1. salen indeholder: Entré, opholdsstue med gaskamin og udgang til stor altan, åbning til værelse/stue, toilet og ældre køkken. 2. salen indeholder: kitchenette, værelse og mulighed for toilet. Kælderen indeholder: Kælderhall, lille depot, viktualierum og vaskerum, toilet, værelseslignende rum, samt garage.

Køber skal forvente at modernisere og istandsætte ejendommen.