Christianslund 41, 1. tv., 3460 Birkerød

Rummelig og lys 3 værelses lejlighed med stor altan og elevator direkte til døren

Området:
Hyggelige og børnevenlige Birkerød er beliggende blot 20 minutter fra København City. Her er grønne områder og gode forhold for børnefamilier. Bebyggelsen Christianslund er beliggende centralt og nær mange af de tilbud, som Birkerød har at byde på. Dette gælder offentlig transport ved Birkerød Station og lokale busser, samt nær ved beliggende offentlige institutioner (skoler, gymnasium, børnehaver og vuggestuer). Ligeledes er man her tæt på mange kultur- og sportsfaciliteter såsom golf, tennis og Birkerød Stadion med fitnesscenter. Ydermere er der ikke langt til Birkerøds hyggelige gågade, hvor der findes både dagligvarebutikker, mode og specialforretninger, samt et stort udvalg af spændende spisesteder.

Bebyggelsen:
Christianslund er opført i 2005 og huser flere ejerforeninger, som tilsammen danner en grundejerforening til gavn for det samlede området. Denne ejerforening har en velfungerende ejerforening, der bliver professionelt administreret.

Lejligheden:
Ad enten trappe eller elevator føres man til lejligheden. Først mødes man af en rummelig entre med indbyggede skabe. I forlængelse af entréen er der et imponerende stort køkken-alrum, der er åbent til stuen. Fra køkkenet er der dør til rummeligt depot. Der er således gennemgående lys fra vinduespartiet og den franske altan i køkkenalrummet til vinduespartiet i stueafdelingen, hvor der også er udgang til stor altan mod syd. Fra stuen er der adgang til dejligt værelse mod syd - også med udgang til altanen. Fra stuen er der lille gang, hvor der er adgang til stort soveværelse med skabe og klinkebelagt badeværelse med gulvvarme, rummelig bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Der er brugsret til parkeringsplads og kælderrum.

Der er tale om en perfekt lejlighed til den lille familie, skilsmissesinglen med børn samt det ældre publikum - en meget alsidig lejlighed i en god bebyggelse med central beliggenhed.