Heslegårdsvej 6, 3. 4., 2900 Hellerup

Øverst beliggende 3 værelses lejlighed med elevator og solrig altan

Området:
Disse 8 punktejendomme er udlagt i et grønt område med få minutters gang til buslinjer og til Bernstorffsvej S-togsstation samt til Kildeskovshallen og Gentofte Tennisklub. Samtidig er der en lille lokal købmand få hundrede meter væk, men du når også let Strandvejens og Gentoftegades handelsstrøg.


Hovedejendommen:
Lejligheden er beliggende i en moderne arkitekttegnet etageejendom fra 1992 med elevator, store altaner, parkeringsplads og legeplads ud til lille grønt skovstykke. Der er en velfungerende ejerforening og gode fælles faciliteter.


Lejligheden:
Der er tale om en lejlighed, der er beliggendeøverst i ejendommen på 3. sal. Den er orienteret mod syd og vest, så du får rigtig meget sol på altanen og ind af vinduerne. Der er en rigtig god planløsning med fin repos ved ankomsten med elevatoren. Der er entré med garderobe, fint badeværelse med brus og vaskesøjle og to gode, lyse soveværelser. Der er glasdør fra entréen og ind til den store stue, hvor der er åbent til køkkenet. Fra køkkenet er der ud udgang til den rummelige altan med sol næsten hele dagen. Der er brugsret til overdækket parkeringsplads og kælderrum.