Strandvejen 885, 2930 Klampenborg

Ejendom på Strandvejen i Klampenborg med udsigt over Øresund og uden bopælspligt

Området:

Klampenborgs eksistens går helt tilbage til 1695. Byen blev oprindeligt opkaldt efter skovfogeden i området, Jørgen Klampe. Området har altid været et af hovedstadsområdets søgte udflugtsmål for blandt andet skovture, de dejlige strande, samt forlystelser i det nærliggende Dyrehavsbakken.

Denne ejendom er beliggende ganske enestående på Strandvejen lige over for Jægersborg Strandhave og med udsigt over Øresund. Der er let adgang til den offentlige strand med gode parkeringsforhold. Man ligger endvidere lige op ad Jægersborg Hegn, hvortil der er adgang via asfalteret stisystem. Der er i øvrigt gode forbindelser med offentlig transport.


Ejendommen:

Det ganske særlige ved denne ejendom er, at den har fritidshusstatus og har været ejet af den samme familie i generationer. De har alle dage benyttet ejendommen som fritidsbolig og den sælges også med denne status til ny køber. Ejendommen, mener man, er opført i 1800 og ombygges i 1959 af nuværende ejerfamilie. Der er tale om en murstensbygning med stråtækt tag med god planløsning. Ejendommen er smukt udlagt på den 1.024 m2 store grund. Der er en fin kontakt til vandet og skoven, ligesom der er hegn mod Strandvejen. Køber skal påregne modernisering.

Fritidsboligen indeholder entré med trappehall, ældre badeværelse med kar og toilet, ældre køkken, spisestue med dør ud til haven, depot, samt charmerende opholdsstue med brændeovn og bjælker i loftet. Der er fra opholdsstuen dobbelte glasdøre til haven. Der er endvidere tilbygget garage på 45 m2, hvor der er god loftshøjde. Førstesalen indeholder repos, gavlværelse med udsigt mod vandet, mellemværelse med skabe og udsigt mod skoven og endnu et gavlværelse mod vandet og skoven.

Ejendommen opvarmes med oliefyr, men der er lagt køkkengas ind i ejendommen og det oplagte ville for køber være at omlægge til naturgas. Taget blev udskiftet i 1989/90.