Forårsvej 2, 2920 Charlottenlund

Moderniseret og gennemrenoveret villa (2015) beliggende på Forårsvej i det skønne Årstidskvarter

Ejendommens i alt 242 etagemeter har i 2015 gennemgået en omfattende renovering gennemført med respekt for husets tidsånd og oprindelige kvaliteter med bl.a. Frovins koblede termovinduer og -døre, massive egeparketgulve lagt i sildebensmønster i stueplan - naturligvis med gulvvarme. Der er foretaget ekstraisolering af alle ydervægge samt delvis udskiftning af taget. Endvidere er der etableret 2 badeværelser samt gæstetoilet. Samtlige el-, vand -og varmeinstallationer er udskiftet i hele ejendommen ved renoveringen.

Ejendommen har en meget flot og næsten fejlfri el- og tilstandsrapport. Villaen opvarmes med fjernvarme.

I villaen mærker man en lys og venlig stemning over alt med en gennemtænkt planløsning. Villaen indeholder en dejlig stor opholdsstue med et fantastisk lysindfald, fine stuklofter og udgang til terrasser og ugenert blomstrende og veldisponeret have. I forbindelse med stuen er der et hyggeligt bibliotekshjørne med pejs.
Der er et flot og funktionelt køkken alrum med loft til kip og synlige spær, rummelig spiseplads med pejs samt udgang til hyggelig vestvendt terrasse. Sælger har valgt de bedste hårde hvidevarer fra Miele, Quooker samt amerikanerkøleskab m. frys fra Liebherr. Separat forældreafdeling i stueplan. Fra forældreafdelingen er der nedgang til ca. 30 m2 flot badeværelse med travertinfliser, badekar, brus, samt garderobe.
Førstesalen indeholder tre lyse og gode soveværelser/børneværelser, hvoraf to har syd/øst-vendte franske altaner. Hertil kommer moderne badeværelse med brus.
Huset er beliggende på en solrig grund omkranset af blomstrende beplantning således, at man er ugenert i haven og på de 3 terrasser. Året rundt er der altid et solrigt hjørne at finde. Ved den største terrasse er der indrettet et udekøkken. Der er stort udhus, der matcher stilen for hele ejendommen og den hyggelige have. På Forårsvej møder du børnefamilier, sammenhold og rigtig gode naboer. Her er trygt og godt for alle at bo og færdes. Gåafstand til indkøb med gode forretninger på Jægersborg Alle og til Charlottenlund station med S tog til København og Klampenborg. Tæt ved Bernstorffsparken og Charlottenlund Skov, lige som der er kort afstand til bl,a, Skovshoved havn med dejlige fritidsaktiviteter. Du finder endvidere de lokale skoler og gymnasier i umiddelbar nærhed, lige som den internationale skole i Hellerup er let at nå.