Sophienbergvej 1, 2960 Rungsted Kyst

Herskabsvilla til den store familie på én af Rungsteds bedste adresser

Området:

Denne ejendom er beliggende i det hyggelige Sophienbergkvarter, som kendetegnes ved de mange små villaveje og en central beliggenhed i Rungsted. Her er man tæt på både indkøb, folkeskoler og gymnasium, sportsinteresser, det hyggelige miljø omkring Rungsted Havn og blot en kort gåtur fra Øresund.


Ejendommen:

Ejendommen er opført i 1936 og fremstår som en tidstypisk og gedigen villa med palævinduer og rødt tegltag. Ejendommen er optimalt udlagt på den 1.228 m2 store grund, således at man har sol i enten haven eller på terrasserne hele dagen lang. Der skal påregnes nogen modernisering af ejendommen.

Ved ankomst til ejendommen mødes man af en repræsentativ indkørsel med plads til mange parkerende biler. Der er fra indkørslen trappetrin til hoveddøren, som fører den besøgende ind i ejendommen. I garderoben er der fin plads til at hænge overtøjet i de indbyggede skabe. Fra entréen kommer man til den store og herskabelige trappehall, som kendetegner ejendommens opførselstidspunkt. Der forefindes ligeledes et fint gæstetoilet med adgang fra hallen. Fra hallen er der adgang til den første af ejendommens 3 stuer, som alle har en pragtfuld loftshøjde, smuk stukkatur samt sildebensparketgulve. Den første stue bliver i dag brugt til kontor, men er ved ejendommens opførelse ment som opholdsstue. I forlængelse af denne stue ligger den store opholdsstue, som har et dejligt pejseområde. Der er fra denne stue udgang til en meget stor træterrasse mod syd, hvor solen kan nydes dagen lang. Fra denne stue er der også direkte adgang til den næste stue, som er spisestuen. Fra denne stue er der også udgang til en stor træterrasse, som vender mod vest, hvorfor aftensmaden her kan nydes i aftensolen. Køkkenet ligger i forlængelse af spisestuen og giver derfor køber mulighed for at etablere køkkenalrum.

Ad svungen trappe når man førstesalen, som indeholder 5 værelser. Der er adgang til alle værelserne via en bred fordelingsgang. Forældreafdelingen er stor og rummelig og har direkte adgang til eget badeværelse, walk-in closet samt altan. De resterende 4 værelser er gode børneværelser, hvorfor der her er plads til den helt store familie.

Kælderen nås ad indvendig trappenedgang fra køkkenet. Kælderen er delvist istandsat i 2010. Der forefindes således en dejlig teenage-afdeling med tilhørende nyere badeværelse, stor vaskeafdeling/bryggers, opbevaringsrum, viktualierum og værksted. Der er garage, der i dag benyttes som udhus.