Kongeledet 1, 2920 Charlottenlund

Rækkehus på 204 etagemeter midt i Charlottenlund

Området:

Kongeledet løber fra Hyldegårds Tværvej over Banevej og ender blindt. Vejen er anlagt i 1923 - 1925 og er navngivet efter Kongeledsstykkerne på den daværende Ordrup bymark. Kongeledet ligger centralt i forhold til handelsstrøget på Ordrupvej, der er en af Gentofte Kommunes ældste veje med supermarkeder, dagligvareforretninger, detailhandel m.v., ligesom der efterhånden også er dukket et væld af restauranter og take-away steder op. Du finder også Dyrehaven og Øresund meget tæt på Kongeledet. Ønsker man forbindelse til København, så er der få hundrede meter til Ordrup Station.


Ejendommen:

Dette er et af de absolut bedst placerede og meget attraktive gule rækkehuse på Kongeledet. Rækkehusene er præmieret og opført i 1927-1928 af arkitekt Poul Søgaard Petersen. Ejendommen er godt placeret for solen og flot udlagt på den 403 m2 store grund; der er således en fint anlagt forhave mod øst og en noget større baghave mod sydvest. Her finder du også en overdækket terrasse, samt stor terrasse med elektrisk markise. Haven er udlagt med græs, frugttræer og bede med rhododendronbuske. I bunden af haven er der garage og udgang mod Ordrup Torv. Ejendommen er af nuværende ejer blevet løbende moderniseret og fremstår i pæn og vel vedligeholdt stand. Der er således skiftet tag for ca. 10 år siden og der foreligger en rigtig pæn tilstandsrapport.

Dette er et af de sjældent udbudte enderækkehuse, hvor stueetagen er udvidet; det giver en udvidet opholdsstue og bedre planløsning. Huset indeholder entré med plads til overtøjet, opholdsstue med brændeovn og franske, dobbelte døre til det store køkkenalrum. Fra køkkenalrummet er der dels glasdør til den overdækkede terrasse, men også dobbelte glasdøre til terrasse og have mod sydvest. Der er desuden trappehall med forbindelse til etagerne. Førstesalen indeholder repos, dejligt badeværelse med kar og brus, stort master-bedroom med skabsvæg og bred kvist mod haven, soveværelse også med indbyggede skabe og østvendt kvist, samt yderligere et kammer med kvist. På anden sal er der indrettet et rigtig godt værelseslignende rum med alkove og et vidunderligt lysindfald (ej godkendt til beboelse). Kælderetagen er udlagt med kælderhall med udgang til forhaven, samt ét stort vaske-/fyrrerum.