Margrethevej 3A, 1. th., 2900 Hellerup

3-værelses lejlighed i Margrethehaven med stor altan og elevator

Området:

Der er tale om en meget central beliggenhed i Hellerup - og alligevel er her stille på hjørnet af Margrethevej og Svanemøllevej. Ejendommen ligger få meter fra Hellerup Kirke og indkøbsstrøget på Strandvejen, men du finder også Hellerup Havn og Øregårdsparken i nærområdet. Skal du ind til byen eller nordpå, går der busser på Strandvejen, men også Hellerup Station er ikke svær at komme til.

Hovedejendommen:

Hovedejendommen er fra 1968 og ligger godt på den store og solrige grund. Ejendommen har fire opgange, hvor denne lejlighed er beliggende i første opgang mod Margrethevej. Der er god plads til holdende biler og en fin ankomst til ejendommen. Der er elevator i hovedejendommen, fine fællesarealer, brede og behagelige opgange, affaldsskakte, nyere hoveddøre med dørspion, samt store altaner.

Lejligheden:

Lejligheden er i god stand og har en rigtig god planløsning. Der er således entré med garderobe, mindre værelse med indbyggede skabe, samt stort værelse med indbyggede skabe, samt et pænt badeværelse holdt i lys sanitet med håndklædevarmer og gulvvarme. Badeværelset er fra 2009 og har plads til vaskesøjle. Der er dernæst en stor opholdsstue, der har åben forbindelse til lyst køkken. Fra opholdsstuen er der udgang til stor altan. På altanen er der mindre redskabsrum og bred elektrisk markise. Værelserne og stuen har store vinduespartier, der sikrer et rigeligt lysindfald i lejligheden. Der hører endvidere et godt kælderrum til lejligheden.