Søbakken 32, 1. tv., 2920 Charlottenlund

Tre½-værelses lejlighed i Skovshoved med kig til vandet og egen have

Området:

Skovshoved er et gammelt fiskerleje med historiske rødder langt tilbage i tiden. Nu er Skovshoved vokset sammen med Charlottenlund og den gamle havn er i dag lystbådehavn med både sejlklubber, ro- og kajakklubber. I de senere år har Skovshoved Havn gennemgået en udvidelse, for at tilgodese badende gæster og den øgede efterspørgsel efter bådepladser. Det har gjort havnearealet større og muligheden for rekreative oplevelser større. Fra Søbakken ser man således folk i deres morgenkåber på vej ned til en forfriskende morgendukkert, for der er ikke mere end et par minutters gang til vandet ad de små hyggelige stier mellem villahaverne. Du er også i gåafstand til Dyrehaven, Traverbanen og Bellevue Strand. På Skovshoved Hotel er der lækker take-away og kro med gammeldags menu, men du kan også vælge at spise ét af de mange steder, der ligger i Skovshoved Havn. Du er nær bussen til København centrum og Ordrup Station, ligesom du finder indkøb på både Jægersborg Allé og Ordrupvej.


Hovedejendommen:

Ejendommen er opført i 1905 i tidstypisk patricierstil. Der er mansardtag og pudsede facader, der er let dekorerede. Beboelsesejendommen er opført i tre etager og man har vedholdende holdt ejendommen i pæn stand - således er facader og opgange blevet renoveret i 2018. Bag ejendommen har hver lejlighed brugsret til egen havedel, der er fint opdelt. Der er sti til Sophus Bauditz Vej, ligesom der fra Søbakken er stisystem til Strandvejen og havet.


Lejligheden:

Nuværende ejer har moderniseret lejligheden, så den fremstår i indbydende og indflytningsklar stand. Lejligheden er - trods det oplyste areal - rummelig og meget charmerende. Der er stukkatur og plankegulve i lejlighedens stuer. Fra opgangen er der adgang til fordelingsgang/entré med garderobe. Herfra er der dør til lækkert og enkelt badeværelse (2017) med brus og gulvvarme. Fra gangen er der også dør til køkkenalrum, hvor der er et dejligt køkken med udsigt over lejlighedens have. Der er desuden dør til soveværelse med indbygget seng. Fra dette rum er der udgang til bagtrappen. Der er endvidere dør til opholdsstue, hvor der er meget store vinduer med kig til Øresund. Der er herfra dobbelte døre til endnu et værelse/stue med udsigt. Der er to gode kælderrum med plads til opmagasinering, ligesom der er fælles vaskekælder med brus.