Kiplings Alle 20, st. tv., 2860 Søborg

Rummelig lejlighed på 119 etagemeter på rolig vej i Søborg

Området:

Kiplings Allé fik sit navn i 1925 og er opkaldt efter Rudyard Kipling (1865-1936), der var en engelsk journalist og forfatter. Kipling fik Nobelprisen i litteratur i 1907. Vejen er en stille vej i Søborg med villaer og mindre beboelsesejendomme. Der er let adgang til Søborg Skole, Munkegårdsskolen samt indkøb på Søborg Hovedgade.


Hovedejendom:

Ejendommen er opført i 1942 i gule mursten på en 812 m2 stor grund. Der er tale om en mindre beboelsesejendom med 6 lejligheder. Ejendommen fremstår velholdt og opvarmes med fjernvarme. Der er fælles fyrrum, tørreplads og fælles cykel-overdækning.Lejligheden:

Af historiske årsager har denne toværelses på 50 m2 lejlighed direkte trappe ned til kælderareal på 74 m2, der ligger i niveau med haven og har rigtig mange udnyttelsesmuligheder. Desuden har ejer direkte adgang til terrassen og baghaven over hvilken, der er enebrugsret. Der er også enebrugsret til stor garage og flere udhuse på grunden. Det gør brugsarealet meget stort og glæden ved lejligheden og haven endnu større. Der er termoruder i lejligheden. Via trappeopgangen og pansret hoveddør møder man en åben entré, hvor der er adgang til gæstetoilet og det store alrum, hvor der er et ældre Tectum-køkken og åbent til stor spisestue med udsigt ud over haven. Der er dør til soveværelse/stue med karnapvindue mod haven. Der er plankegulve i stuerne. Fra soveværelse/stue er der trappe til kælderen/underetage, der ikke er godkendt til beboelse. Der er hyggestue med bred åbning til havestue og dør ud til terrasse og haven. Der er også dør til kontor med stort indbygget skab, værelseslignende rum med skabsvæg og badeværelse med kar. Fra terrassen er der dør til den store garage og værksted, samt dør til udhus. Der er endnu et stort udhus til haveredskaber m.v. Lejligheden har desuden brugsret til stort kælderrum på 21 m2, hvor der er eget vaskerum med kitchenette.