Tjørnevej 24A, 2800 Kongens Lyngby

Moderniseret familievilla fra 1920 på Tjørnevej i Lyngby

Området:

Tjørnevej er en hyggelig og stille villavej centralt beliggende i Lyngby-Taarbæk Kommune. Fra Tjørnevej er der let adgang til såvel Lyngby som Jægersborg Station, og Lyngby Hovedgade med caféer og specialforretninger er bare 400 meter fra ejendommen. Der er såvel institutioner, som folke- og privatskoler indenfor gå-afstand fra villaen, ligesom du finder masser af grønne områder ved Lyngby Sø.


Ejendommen:

Villaen er opført i 1920 og indeholder alle de særpræg som kendetegner en ejendom fra den tid: God loftshøjde, plankegulve, stukkatur og fine paneler. Nuværende ejer har løbende og nænsomt moderniseret og istandsat huset, hvor det er lykkedes af bevare den særlige tidsånd. Ejendommen er udlagt på en 802 m2 solrig grund orienteret mod syd. Der er pudsede facader og et matsort tegltag fra 2006. Vinduerne er de oprindelige med forsatsvinduer. De blev senest renoveret i 2018.

Man ankommer til en stor stenbelagt forhave med høj trappe til overdækket hoveddør. Der er en fin trappehall til forstue, hvor der er adgang til gæstetoilet og kontor med udgang til gårdhave. Fra forstuen er der også adgang til lyst køkkenalrum, hvor der er rigelige plads til spisende gæster. Alrummet ligger mod syd og har et rigtig godt lysindfald og direkte udgang til en meget stor træterrasse med nedgang til haven. Der er pejseindsats i alrummet og skydedør til hyggelig tv-stue med indbyggede reoler. Førstesalen indeholder repos, godt værelse med alkove og indbyggede skabe, forældresoveværelse, samt endnu et værelse, der i dag anvendes som walk-in closet. Der er desuden et stort karbadeværelse i antikmarmor og varme i gulvet. Der er to dobbelte vinduer i badeværelset og de vender mod øst. Fra reposen er der trappe til 2. salen, der indeholder et super teenagerum, men det er ikke godkendt til beboelse. Kælderen har også en god loftshøjde og har klinker i de fleste rum. Kælderen indeholder kælderhall, stort depot, alrum til bordtennis og leg, vinkælder med udgang til gårdhaven, vaskerum med naturgasfyr (2016).