Jægersborg Alle 37, 2. tv., 2920 Charlottenlund

Området:

Med allerbedste beliggenhed på Jægersborg Allés pulserende hovedstrøg finder du denne smukke ejendom opført i 1928 i røde hårdtbrændte tegl. Neden for døren er der indkøb, let til offentlige transportmidler, samt Charlottenlund Skov og Bernstorffsparken inden for kort afstand. Den centrale beliggenhed gælder også afstanden til institutioner og de mange nærved beliggende skoler.


Hovedejendommen:
Med sin fine enkle facade, der har butikker i gadeniveau, passer denne ejendom ind din forestillingsverden om en beboelsesbygning på Jægersborg Allé. Ejendommen er tegnet af arkitekt Aage Rohde og blev i sin tid præmieret af Gentofte Kommune. Bygningen er opført i nyklassicistisk stil med sine karnapper, altaner og smukke røde tegl. Der er smukt opgangsparti med dørtelefon, fin gård med parkering og overdækning til cykler. Man har i de senere år renoveret opgangen, udvidet altanerne, forstærket kælderen og brandsikret ejendommen.

Lejligheden:

Der er tale om en velbeliggende, lys og smukt istandsat lejlighed på Jægersborg Allé. Meget af det oprindelige og tidstypiske særpræg er bevaret, og der er derfor en rigelig loftshøjde, fine døre og paneler samt forskellig stukkatur. Nuværende ejere købte lejligheden i 2015 og har siden da gennemført en gennemgribende istandsættelse med et imponerende resultat, der er lejligheden værdig. Særligt bør nævnes den flotte sildebensparket og radiatorskjulerne, som får hele lejligheden til at hænge sammen, samt køkkenalrummet og det lysindfald, der nu falder ind, når man laver mad i det flotte køkken. Herfra er der udgang til den ca. 10 m2 store altan, hvor der sol fra morgen til aften. Der er lagt flotte ipé trægulve på altanen. Man har udvidet det oprindeligt temmelig smalle badeværelse mod stuen og restaureret stukkaturen; der er nu rigelig plads til bruseniche og vaskesøjle – og man føler på ingen måde, at man er klemt i det tidligere så aflange rum. Der er en fin entré med garderobeskabe og herfra er der adgang til såvel køkkenalrum som det oprindelige herreværelse (evt. soveværelse nr. 3). Her er der åbnet helt op til opholdsstuen, der har en bred og buet karnap, hvorfra man ser op og ned ad Jægersborg Allé - helt til Charlottenlund Skov. Fra opholdsstuen er der dør til soveværelse mod Jægersborg Allé og endnu et soveværelse med skabsvæg. Der er lille gang til det flotte badeværelse med varme i gulvet og lys sanitet. Der følger to store loftsrum med i lejligheden.