Islandsvej 24A, 2800 Kongens Lyngby

Rummelig arkitekttegnet villa på 1.000 m2 solrig grund

Området:

Ejendommen er beliggende i Det Grønne Område og er nabo til Mølleåen, der i sit forløb fra vest ved Lyngby Sø og mod øst til Strandmøllen ved Øresund passerer gennem kulturhistoriske fredninger. Mølleåens fald mod Øresund har i tidernes løb givet energi til en halv snes vandmøller. Dansk Industris vugge lå i disse smukke områder. Nærmest ejendommen findes det historiske Brede Spisehus og Brede Værk - samt Nymølle, fortsat med brusende vandmasser. Den kuperede skov og åen er udgangspunkt for skønne vandre-, løbe- og cykelture. Området er et yndet udflugtsmål for mountain-bikere og for fritidsnydere, der holder af kanosejlads. Der er et rigt dyre- og fugleliv.
Der er gode børneinstitutioner og skoler indenfor få hundrede meter af ejendommen. Lige om hjørnet findes Lokal Brugsen, Pizzaria, Græsk restaurant og Thai restaurant med herlig take-away. Om det andet hjørne findes Netto, Indisk restaurant mv. Gode indkøbsmuligheder finder du naturligvis også i Lyngby Storcenter og på den hyggelige Lyngby Hovedgade. I nem gå-afstand løber lokalbanen "Grisen" med stop på~idylliske Ørholm Station. Lokalbanen skaber nem og hurtig forbindelse til S-togsnettet, Lyngby centrum~samt til Nærum - og blandt andet gymnasiet der. Banen er prioriteret og står overfor elektrificering.


Ejendommen:

Nyere arkitekttegnet villa med store ugenerede terrasser mod både øst og vest - højtbeliggende, så områdets sidste aftensol og udsigten til skoven, Det Danske Schweiz, kan nydes. Boligen er lys og luftig med loft til kip overalt; rummene er gennemlyste med flere Velux-løsninger, der optimerer lysindfaldet. De 236 etagemeter (hvoraf 22 m2 ikke er godkendt til beboelse) fordeler sig på en "kerne" i form af køkken/alrum, møblerbar repos samt tv-stue, foruden fire separate værelsesafdelinger med i alt seks værelser, der giver optimale betingelser for den børnerige familie. Den fleksible og funktionelle indretning byder desuden på bryggers med skabsfryser (i nærhed af køkkenet) samt vaskesøjle smart skjult bag skydedøre. Der er ligeledes to badeværelser og et gæstetoilet. Boligen er tidsløst indrettet i kvalitetsmaterialer, f.eks. kan nævnes Dinesen trappe- og plankegulve, Vola armaturer og mange indbygningsspots med god belysning, integrerede skabsløsninger samt filt overalt på væggene. Der er gulvvarme i stueetagen samt i bad på første sal. Ejendommen er velisoleret og med lav varmeudgift. Central- støvsugeren bidrager til det gode indeklima. Villaen favner bredt og kan danne ramme om den store familie, to generationer, teenage/aupair- eller udlejningsafdeling med separat køkken og bad. Den kuperede have er velanlagt med rhododendron-bede og stedsegrønne bunddækkende buske, så den er smuk året rundt og nem at holde. Foråret melder sin ankomst, når det betagende Japanske Kirsebærtræ blomstrer. Området med æbleespalier, højbede, bærbuske og urter er udlagt til ren afkobling - og drivhuset forlænger udesæsonen. Desuden er der udhus og cykelskur. Der er lyssætning med sensor langs ankomstvejen, hvor du også finder den vestvendte terrasse. Der er hyggeligt naboskab og grundejerforeningen arrangerer fastelavns- og sommerfest - og spiseklub, der flere gange årligt besøger områdets dejlige restauranter.