Ordrupvej 18, 1. th., 2920 Charlottenlund

Velbeliggende 4 værelses lejlighed med grøn udsigt nær Christiansholms Mose og Dyrehaven

Området:

Ejendommen ligger med kort afstand til Christiansholms Mose og Dyrehaven, men du når også Øresund via en kort cykeltur. Der er ikke langt til Ordrup Station og indkøbene på Ordrupvej og Jægersborg Allé.


Hovedejendommen:

Byggeriet, der omfatter ejerforeningen Clarasvænge, blev tegnet af arkitekt Christian Holst i 1936. Det er en omfangsrig bebyggelse med flere bygninger placeret på et stor grund med flere grønne områder for beboerne. Ejendommen er således fra funkistidens murstensperiode. Bygningen er en fin boligbebyggelse opført i gule og røde brændte tegl. Facaderne har en fin rytme med letbuet bagfacade, karnapper, altaner og valmet tag. Ejendommen er veladministreret med gode vedligeholdelsesplaner for ejendommen.Ejerlejligheden:

Lejligheden er beliggende i den velfungerende ejerforening Clarasvænge, hvor der er gode fælles faciliteter som vaskekælder, fælleslokale, motionsrum, cykelkælder, mulighed for at leje ekstra kælderrum og garage, samt gode depotrum. Lejligheden er beliggende på første sal og har en rigtig god planløsning. Her er fine, gamle plankegulve, oprindelige døre, stukkatur og flotte paneler. Der er en fin entré med garderobeskabe, kammer med grøn udsigt, køkken med spiseplads, skabsgang til badeværelse i lys sanitet med brus, soveværelse med grøn udsigt, samt to rigtig dejlige stuer, der ligger en suite forbundet med dobbelte glasdøre. Der er fra den lidt større karnapstue udgang til altan med vid udsigt. Der hører et godt kælderrum til lejligheden.